Agroplus premium foods

  • Produse oferite

    Legume proaspete pentru vânzare directă către clienți și en-gros: tomate, ardel gras, varză, vânătă, pepene verde, fasole boabe şi păstăi, mazăre boabe şi păstăi, rădăcinoase.

  • Caracteristici ale legumelor

    Legumele sunt produse fără îngrăşăminte chimice, ne-stimulate genetic pentru creştere, recoltate la coacere şi nu înainte în felul acesta păstrându-şi calităţile esenţiale. Sunt păstrate în condiţii optime pentru păstrarea caracteristicilor autentice.

  • Caracteristici ale legumelor

    Toate aceste legume sunt produse în Comuna Prisăcani şi comunele învecinate, soiurile cultivate au fost testate pe piaţă de către membrii asociaţiei şi au fost selectate în funcţie de valoarea lor pe piaţă şi de preferinţele clienților: au aspect bun, sunt gustoase. Calităţi apreciate de cumpărători: sunt legume româneşti, sunt gustoase, au aspect plăcut, au preţuri accesibile.

Stiri Rodinia


Vizita la fermele de fructe si la unitatea de ambalare fructe din Blairgowrie, Scotia
Vineri, 06 Septembrie 2013 02:00

Luni, 06 septembrie 2013, Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani, reprezentată de primarul com. Prisăcani, Constantin Chirilă, a vizitat Fermele de fructe și fabrica de ambalare din Blairgowrie, Scoția.
Pe parcursul întregii zile, Melanie Thomson proprietar al fermei Blairgowrie Thomas and Thomson Ltd, din Scoţia, a organizat pentru delegaţia din România o vizită la una dintre cele mai mari ferme de zmeură și căpșuni din zonă și la unitatea de ambalare fructe.
În timpul vizitei aceasta a prezentat invitaţilor avantajele de a fi membru al unei cooperative în Scoţia, din punctul de vedere al desfacerii produselor, promovare, fluxul de numerar şi accesului la subvenții. Ea a prezentat, de asemenea, modele de bune practici cu privire la asocierea fermierilor pentru utilizarea în comun a liniei de ambalare, a camerelor de refrigerare, și, de asemenea, pentru schimbul de bune practici în afaceri şi de a găsi nişe de piață pentru a putea lupta cu concurența din supermarket-uri pentru desfacerea fructelor proaspete.

 
Intalnire cu Asociatia de Turism din Blairgowrie, Scotia
Vineri, 06 Septembrie 2013 02:00

Luni, 06 septembrie 2013, Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani, reprezentată de primarul com. Prisăcani, Constantin Chirilă, alături de Laura Albu, Președinte executiv a Fundației Centrul de Mediere și Securitate Comunitară și coordonator al proiectului de dezvoltare rurală prin asociere, a participat la un eveniment special, gazduit la Restaurant Dalmore în Blairgowrie, Scoţia. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia de Turism Blairgowrie, având ca gazde Preşedintele Asociației, Tracey Baxter, Melanie Thomson și Vivien Lloyd, un critic culinar, autor al cărţii „First Preserves” (Prima Conservare) - un ghid pentru a face gemuri, marmelade și sosuri tip chutney. Vivien Lloyd este și unul dintre criticii dulcețurilor și gemurilor participante la ediția din 2013 a Campionatului Mondial de Gemuri din Blairgowrie.
În cardul întâlnirii s-au discutat posibilele cooperări dintre Asociaţia de Turism şi Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani.

 
Vizita delegatiei St. Pierre des Elbeuf
Joi, 29 August 2013 02:00

În perioada 26-29 august 2013, un grup de trei reprezentanţi din Franţa, Normandie, comuna St. Pierre les Elbeuf, a venit să viziteze com. Prisăcani şi Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani. În componenţa grupului a fost prezent primarul comunei St. Pierre les Elbeuf, Patrice Désanglois împreună cu alţi doi angajaţi ai primăriei. În cadul întâlnirilor s-a încercat identificarea modalităţilor de cooperare şi modul de susţinere a dezvoltării producătorilor locali din com. Prisăcani.
Experţii Fundației Centrul de Mediere și Securitate Comunitară au organizat la Prefectura Iaşi, o întâlnire cu reprezentanţi ai Grupului de Acţiune Locală Ştefan cel Mare şi membrii Asociaţiei de Legume-Fructe Prisăcani. A fost luată în discuţie posibilitatea de a găsi o furgonetă în Franţa pentru a transporta fructe şi legume proaspete în pieţe precum şi programele de cooperare viitoare.

 
Vizita de studiu la fabrica de legume si fructe VITALEF SA
Sambata, 24 August 2013 02:00

Sâmbătă, 24 august 2013, Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani a făcut o vizită de studiu la fabrica de prelucrare legume şi fructe VITALEF SA. În fabrică se prelucrează legumele și fructele spre păstrare folosindu-se procesul de congelare și, de asemenea, fructe confiate de diverse tipuri.
La vizită au participat toate cele trei cooperative şi asociații implicate în proiectul finanțat de Romanian-American Foundation (Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani, Cooperativa Agricolă "Legume de Vidra" şi Asociaţia Producătorilor de Legume ”Lunca Someşului Mic”), reprezentanţi ai Asociaţiei Doamnelor Bucovinene, un grup de trei persoane din Marea Britanie şi doi reprezentanţi ai Centrului Roman pentru Politici Europene.
În cadrul vizitei au fost discutate planurile de cooperare pentru anul 2014 între Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani şi VITALEF SA.

 
Vizita de monitorizare a proiectului
Marti, 12 Matie 2013 02:00

Pe data de 12 martie 2013, în com. Prisăcani, a avut loc vizita de monitorizare a d-lui Romeo Vasilache, Director Program Antreprenorial al Romanian-American Foundation. Acesta a făcut vizita în urma evaluării planului strategic și  planului de afaceri al asociației şi a decis să selecteze Asociația de Legume-Fructe Prisăcani pentru continuarea proiectului pilot Asociaţia Antreprenorială a Fermierilor – Planificare locală pentru prosperitate (AAF-PLP) prin demararea proiectului Dezvoltare Rurală prin antreprenoriat şi asociere - origini şi tradiţii în regiunea NE, pentru perioada 2013-2015.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>