Agroplus premium foods

  • Produse oferite

    Legume proaspete pentru vânzare directă către clienți și en-gros: tomate, ardel gras, varză, vânătă, pepene verde, fasole boabe şi păstăi, mazăre boabe şi păstăi, rădăcinoase.

  • Caracteristici ale legumelor

    Legumele sunt produse fără îngrăşăminte chimice, ne-stimulate genetic pentru creştere, recoltate la coacere şi nu înainte în felul acesta păstrându-şi calităţile esenţiale. Sunt păstrate în condiţii optime pentru păstrarea caracteristicilor autentice.

  • Caracteristici ale legumelor

    Toate aceste legume sunt produse în Comuna Prisăcani şi comunele învecinate, soiurile cultivate au fost testate pe piaţă de către membrii asociaţiei şi au fost selectate în funcţie de valoarea lor pe piaţă şi de preferinţele clienților: au aspect bun, sunt gustoase. Calităţi apreciate de cumpărători: sunt legume româneşti, sunt gustoase, au aspect plăcut, au preţuri accesibile.

Stiri Rodinia


Sesiuni de formare pentru dezvoltarea de planuri de afaceri
Duminica, 25 Noiembrie 2012 02:00

În perioada 24-25 noiembrie 2012, 14 membri ai Asociaţiei de Legume-Fructe Prisăcani au participat la  o sesiune de elaborare a planului strategic și a planului de afaceri pentru perioada 2013-2015. Întâlnirea a avut loc în comuna Moldovița, jud. Suceava, fiind o ședință comună de lucru împreună cu membrii Societății Doamnelor Bucovinene, producători locali de dulcețuri și gemuri din fructe de pădure.
Fiecare zi de formare a inclus părţi teoretice, combinate cu exerciţii practice şi exemple, participanţii lucrând la pregătirea strategiei viitoare / propuneri / prezentări a Asociaţiei.

 

 
Participare Conferinta nationala UNDP
Joi, 15 Noiembrie 2012 02:00

Participare Conferinţa naţională “Implementarea responsabilităţii sociale” - Atelierul de lucru “Micii producători de legume şi accesul acestora la supermarketuri”, Bucureşti (Noiembrie 2012)
În 15 noiembrie 2012 reprezentanţi ai Asociaţiei de Legume-Fructe Prisăcani au participat la conferinţa organizată la Bucureşti, de către Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) - pentru a discuta împreună cu alți producători de legume din țară care sunt oportunitățile și provocările prin care micii producători pot ajunge să-și vândă produsele în supermarketurile din România.

 
Vizita de studiu de la o alta asociatie de producatori
Vineri, 09 Noiembrie 2012 02:00

În 09 noiembrie 2012, Asociația de Legume-Fructe Prisăcani a primit vizita unui grup de legumicultori din sudul țării - în cadrul proiectului pilot coordonat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, finanţat, de asemenea, de către Romanian-American Foundation. În cadrul vizitei membrii Asociației de Legume-Fructe Prisăcani au discutat problemele curente legate de dezvoltarea asociativă, au participat la evenimentele locale din Prisăcani cu ocazia zilei comunei, și au planificat colaborarea viitoare între Cooperativa Agricolă "Legume de Vidra" și Asociația de Legume-Fructe Prisăcani.

 
Curs in vederea elaborarii de planuri de afaceri
Marti, 28 August 2012 02:00

Membrii Asociaţiei de Legume-Fructe Prisăcani au participat în perioada 27-28.08.2012, în com. Prisăcani, la un curs de formare pentru elaborarea studiului de pre-fezabilitate în vederea realizării unui plan de afaceri pentru asociație în cadrul proiectului Asociația Antreprenorială a Fermierilor – Planificare locală pentru prosperitate (AAF-PLP). Din cadrul Asociaţiei de Legume-Fructe Prisăcani au participat un număr de 20 de membri.
Pe perioada cursului participanţii au învăţat cum să realizeze un plan de afaceri ca un întreg şi au realizat o analiză SWOT a grupului, ca parte a unei asociaţii reale/de viitorul.

 
Selectie grupuri de producatori
Miercuri, 25 Iulie 2012 02:00

În data de 25 iulie 2012, în com. Prisăcani a avut loc o întâlnire cu fermierii din domeniul legume și fructe din comunele Golăiești și Prisăcani - ambele comune fiind de pe teritoriul GAL Ştefan cel Mare. Pe parcursul întâlnirii a fost aplicat un chestionar de evaluare a nevoilor fermierilor, instrument aplicat pe membrii Asociația de Legume-Fructe Prisăcani. La întâlnire a fost prezent şi Tirel Petrea, Preşedintele Asociaţiei de Legume-Fructe Prisăcani şi Constantin Chirilă, Primarul Comunei Prisăcani, Judeţul Iaşi.

După o analiză a grupului de fermieri, în urma discuţiilor asupra nevoilor lor specifice, o evaluare a capacităţii autorităţilor locale şi a comunităţii pentru a sprijini procesul de asociere, de a iniția proiecte de parteneriat în dezvoltarea economică, s-a luat decizia ca Asociaţiei de Legume-Fructe Prisăcani să fie selectată în cadrul proiectului Asociaţia Antreprenorială a Fermierilor – Planificare locală pentru prosperitate (AAF-PLP), proiect implementat de Fundaţia Centrul de Mediere şi Securitate Comunitară şi finanţat de Romanian-American Foundation.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>