Agroplus premium foods

  • Produse oferite

    Legume proaspete pentru vânzare directă către clienți și en-gros: tomate, ardel gras, varză, vânătă, pepene verde, fasole boabe şi păstăi, mazăre boabe şi păstăi, rădăcinoase.

  • Caracteristici ale legumelor

    Legumele sunt produse fără îngrăşăminte chimice, ne-stimulate genetic pentru creştere, recoltate la coacere şi nu înainte în felul acesta păstrându-şi calităţile esenţiale. Sunt păstrate în condiţii optime pentru păstrarea caracteristicilor autentice.

  • Caracteristici ale legumelor

    Toate aceste legume sunt produse în Comuna Prisăcani şi comunele învecinate, soiurile cultivate au fost testate pe piaţă de către membrii asociaţiei şi au fost selectate în funcţie de valoarea lor pe piaţă şi de preferinţele clienților: au aspect bun, sunt gustoase. Calităţi apreciate de cumpărători: sunt legume româneşti, sunt gustoase, au aspect plăcut, au preţuri accesibile.

Stiri Rodinia


Participare eveniment de promovare produse traditionale in comuna Aroneanu
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 02:00

Pe 20 noiembrie 2013, Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani a fost prezentă la evenimentul de promovare al regiunii reprezentate de teritoriul Grupului de Acțiune Locală Ștefan cel Mare, târg ce a avut loc în comuna Aroneanu, județul Iaşi. În cadrul târgului, Asociaţia a avut un stand propriu de prezentare a produselor tradiţionale. La târg au participat peste 100 de persoane, dintre care numeroşi producători. Instituțiile prezente au fost Prefectura Iaşi, Consiliul Judeţean Iaşi, OJPDRP Iaşi, APDRP Iaşi, DAJ Iaşi, CAJ Iaşi, GAL Siretul de Jos, GAL Colinele Iaşului, Fundaţia Comunitară Iaşi, GAL Ştefan cel Mare. Mass-media a fost şi ea prezentă: Radio Iaşi, TV DIGI 24, Ziarul de Iaşi.

 
Participare Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM
Duminica, 29 Septembrie 2013 02:00

În perioada 26-29 septembrie 2013, Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani a participat la Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM. Asociaţia a fost prezentă pe B-dul Ştefan cel Mare din Iaşi la standurile cu produse tradiţionale şi cu legume proaspete cultivate de membrii Asociaţiei. În cadrul Târgului, membrii Asociaţiei au promovat imaginea Asociaţiei şi produsele pe care membrii ei le produc. Principalele produse vândute în timpul evenimentului au fost roşii, ardei, varză şi vinete, precum şi pepeni şi fructe de toamnă: prune, struguri, mere, pere etc.

 
Vizita la Fabrica de vinuri din fructe din Scotia
Duminica, 08 Septembrie 2013 02:00

Miercuri, 8 septembrie 2013, delegația Asociației de Legume-Fructe Prisăcani reprezentată de Primarul com. Prisăcani, Constantin Chirilă, a vizitat Fabrica de vinuri din fructe din Scoţia. Fabrica Kairn o Mohr produce vinuri din fructe din anul 1987. În cadrul vizitei delegaţia din România a putut descoperi cum a pornit afacerea şi cum funcţionează fabrica de vinuri.
După vizitarea fabricii, delegaţia a vizitat o plantaţie locală de soc, ale căror flori sunt folosite la prepararea vinului şi a gemurilor.
Ultima oprire a fost la cafeneaua Peel Farm în cadrul căreia este organizat și un mic magazin de cadouri şi suveniruri. Această ultimă oprire a fost făcută pentru a vedea cum micii fermieri reuşesc să-şi diversifice veniturile prin realizarea de mici pacheţele cu produse promoţionale.

 
Participare Dundee Food and Flowers Festival, Scotia
Sambata, 07 Septembrie 2013 02:00

În urma vizitei primite în august 2013 la Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani din partea reprezentanților Ministerului Agriculturii și Pădurilor din Marea Britanie, departamentul Leader și Grupul Local de Acțiune Rural Tayside din Scoţia, o mică delegaţie formată din Președinta executivă a Fundației Centrului de Mediere şi Securitate Comunitară, Laura Albu, Primarul comunei Prisăcani, Constantin Chirilă şi Mihaela Grosu, Preşedinta Asociaţiei Doamnele Bucovinene din Suceava, a decis să participe la Festivalului de alimente şi flori din Dundee, Scoţia, desfăşurat în perioada 4-8 septembrie 2013, şi, de asemenea, de a participa cu dulcețuri tradiționale românești la secţiunea internațională a "World Jampionship 2013", Ediţia a-3-a.
Festivalul a fost organizat de Asociaţia de Turism Blairgowrie, Scoţia, Marea Britanie, având coordonator de proiect pe Tracey Baxter. Festivalul a fost finanţat în cadrul programului Leader Scoţia.
Pe durata întregii zile s-au creat legături speciale cu fermierii și producătorii de semințe din Scoția şi s-a discutat în legătură cu potențialele schimburi de experienţă între fermierii locali de fructe și legume şi Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani.
Mike Strachan, consultant pe politici din partea Comisiei de silvicultură a Guvernului Scoţian, a prezentat modul în care programul Leader este pus în aplicare în Scoția și modul în care sunt grupurile de acțiune locală organizate și finanțate în runda financiară 2007-2013. El a oferit, de asemenea, un tur la toate standurile locale ale festivalului.

 
Participare la Campionatul Mondial de Gemuri, Dundee, Scotia
Sambata, 07 Septembrie 2013 02:00

Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani a participat la Campionatul Mondial de Gemuri - "World Jampionship 2013", ediţia a 3-a.
În cadrul secțiunii internaționale a concursului, datorită sprijinului special din partea organizatorilor, în ultimul moment, au fost incluse în concursul internnțional, gemuri locale tradiţionale realizate în jud. Iași și jud. Suceava. Borcanele cu dulcețuri au fost colectate de la două grupuri de producători selectaţi în primul proiect pilot finanţat de Romanian-American Foundation - Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani și Asociația Doamnelor Bucovinene. În cadrul Campionatului, România a participat cu mai mult de 15 tipuri de dulcețuri, printre care renumite sunt dulceața de cireșe amare și dulceața de afine.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>