Agroplus premium foods

  • Produse oferite

    Legume proaspete pentru vânzare directă către clienți și en-gros: tomate, ardel gras, varză, vânătă, pepene verde, fasole boabe şi păstăi, mazăre boabe şi păstăi, rădăcinoase.

  • Caracteristici ale legumelor

    Legumele sunt produse fără îngrăşăminte chimice, ne-stimulate genetic pentru creştere, recoltate la coacere şi nu înainte în felul acesta păstrându-şi calităţile esenţiale. Sunt păstrate în condiţii optime pentru păstrarea caracteristicilor autentice.

  • Caracteristici ale legumelor

    Toate aceste legume sunt produse în Comuna Prisăcani şi comunele învecinate, soiurile cultivate au fost testate pe piaţă de către membrii asociaţiei şi au fost selectate în funcţie de valoarea lor pe piaţă şi de preferinţele clienților: au aspect bun, sunt gustoase. Calităţi apreciate de cumpărători: sunt legume româneşti, sunt gustoase, au aspect plăcut, au preţuri accesibile.

Evenimente Rodinia


Festivalul Roadele din Prisacani. Targul legumicultorilor, Editia a 2-a
Marti, 21 Octobmbrie 2014 14:12

Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani a organizat împreună cu Consiliul Local al com. Prisăcani a 2-a ediţie a Festivalului “Roadele din Prisăcani” în perioada 22-24 august 2014, în com. Prisăcani, jud. Iaşi.

Evenimentul a cuprins: competiţii sportive, manifestări culturale, târg tradiţional al producătorilor locali de legume etc., turneul de rugby “Memorialul Nicolae Balcan”, Ediţia a V-a, unde au participat circa 300 copii din toată Moldova, festivalul de folclor “Muguraşii” Prisăcani, Ediţia a III-a, unde au participa circa 200 de copii din România.

Comuna Prisăcani doreşte să se înscrie printre comunele României ce şi-au asumat rolul de a promova tradiţiile locale şi produsele autohtone prin organizarea unor ediţii anuale ale acestui eveniment.

Festivalul a fost organizat cu sprijinul Fundaţiei Centrul de Mediere şi Securitate Comunitară în cadrul proiectului Dezvoltare Rurală prin antreprenoriat şi asociere - origini şi tradiţii în regiunea NE finanţat de Romanian-American Foundation.

Foto aici

 
Vizita de studiu in Republica Moldova, Raionul Durlesti
Duminica, 24 Noiembrie 2013 02:00

În perioada 21-24 noiembrie 2013, un grup de fermieri din Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani a participat la o serie de evenimente în Republica Moldova în raionul Durleşti. Pe parcursul perioadei s-au vizitat câteva din fermele şi serele de legume, precum şi fabrici care lucrează în domeniul de conservare şi prelucrare a legumelor.
Din grup au făcut parte 14 fermieri din Asociaţia de Legume-Fructe Prisăcani, membri din echipa Fundaţiei Centrul de Mediere şi Securitate Comunitară. Vizita de studiu a facut parte din activităţile pe care Asociaţia le desfăşoară în  proiectul Dezvoltare Rurală prin antreprenoriat şi asociere - origini şi tradiţii în regiunea NE, proiect implementat de Fundaţiei Centrul de Mediere şi Securitate Comunitară, finanţat de Romanian-American Foundation. Din Scoţia s-a alăturat grupului şi Mike Strachan, consultant pe politici din partea Comisiei de silvicultură a Guvernului Scoţian, membru al GAL-ului Rural Tayside din Scoţia. Acesta a dorit să exploateze posibilitatea realizării de proiecte de cooperare cu Republica Moldova şi România.

 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>